ANUNTURI

Mulțumiri din partea Familiei Gog

Biserica Emanuel împreună cu întreaga familie a pastorului Gog Lazăr, mulţumeşte lui Dumnezeu Tatăl, Jehova Rapha, – Vindecătorul – care prin rănile Domnului nostru Isus Christos a adus restaurare rapidă a stării de sănătate a soţului, al tatălui şi a pastorului Gog Lazăr.

Familia pastorului Gog Lazăr şi Biserica Emanuel aduce mulţumiri tuturor bisericilor din America, din România şi din întreaga lume, care prin intermediul internetului nu doar se închină cu Biserica Emanuel, dar ştiu şi să sufere şi să simtă împreună cu noi.

Vă multumim încă o dată şi credem că veţi continua rugăciunea, iar parafrazând Cuvântul Domnului din Luca 14:14, zicem: “Şi va fi ferice de tine, pentru că noi nu avem cu ce să-ţi răsplătim; dar ţi se va răsplăti la învierea celor neprihăniţi.”

Cu dragoste în Domnul Isus,

Rev. Dr. Lazăr Gog

--

Familia Gog

Biserica Română Emanuel, Anaheim, California

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. d-zeu tatal din ceruri sa fie binecuvintat,ca si.a pus mana lui plina de dragoste peste el si l-a vindecat.d-l isi va duce la bun sfirsit lucrarea care o are de facut prin el,pentru ca este un vas de cinste ales de d-l. ne rugam d-lui sa il foloseasca mai departe si multe suflete sa ajunga sa l cunoasca pe d-zeu cel adevarat .d-l sa ii binecuvinte intrega familie a fratelui.

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura