StiriSTIRI EXTERNE

Franklin Graham predică Evanghelia la peste 17.000 de persoane în primul eveniment evanghelist din Mongolia

Sute de oameni și-au predat viața lui Isus Hristos după ce evanghelistul Franklin Graham le-a predicat Evanghelia în timpul unui eveniment special de evanghelizare din Mongolia weekendul trecut.

“Ești zdrobit în spiritul tău? Ești gol spiritual? Ți-ai irosit viața? Vei veni la El?” Graham, președintele Samaritan’s Purse și Billy Graham Evangelistic Association, a spus mulțimii. „Ai nevoie de Isus Hristos – El este singura cale către Dumnezeu.

Potrivit CBN News , evenimentul gratuit de două nopți, „Festival of Joy”, a avut loc în capitala Ulaanbaatar, la care au participat peste 17.300 de persoane. Evenimentul a evidențiat și cultura mongolă prin muzică și arte.

Ideea evenimentului de evanghelizare datează de aproximativ 20 de ani, când liderii mongoli au început să se roage ca BGEA să organizeze o intervenție în țara lor.

Peste 250 de biserici locale mongole au lucrat împreună pentru a realiza „Festivalul Bucuriei”, care a fost pentru prima dată când biserica locală din Mongolia a organizat un eveniment de această amploare.

--

„Am văzut oameni din multe alte țări venind la aceste activități și își pun credința și încrederea în Fiul lui Dumnezeu, Isus Hristos. Aceasta este o binecuvântare și, ca creștini din Mongolia, vrem să binecuvântăm oamenii din propria noastră țară, fiind parte. de această ocazie de a le spune despre marea dragoste a lui Dumnezeu pentru ei”, a declarat Bayasgalan Lkhagva, pastorul Bisericii Blessing Rain și președintele festivalului, pentru BGEA.

„Evanghelistul Franklin Graham a împărtășit Evanghelia în multe părți ale lumii și așteptăm cu nerăbdare să-l primim în Ulaanbaatar și să vedem cum Dumnezeu schimbă vieți prin Festivalul Bucuriei”, a continuat el.

Graham – care a vizitat anterior Mongolia în 2018 – și-a exprimat recunoștința bisericilor care au contribuit la realizarea evenimentului.

--

Mongolia are o populație de peste trei milioane de oameni, iar jumătate locuiește în Ulaanbaatar, capitala țării. După cum a raportat anterior CBN News , evangheliștii creștini au căutat să ajungă în provinciile mongole îndepărtate cu Evanghelia de ani de zile.

https://www.christianheadlines.com/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d