StiriSTIRI EXTERNE

Franklin Graham predică Evanghelia la peste 17.000 de persoane în primul eveniment evanghelist din Mongolia

Sute de oameni și-au predat viața lui Isus Hristos după ce evanghelistul Franklin Graham le-a predicat Evanghelia în timpul unui eveniment special de evanghelizare din Mongolia weekendul trecut.

“Ești zdrobit în spiritul tău? Ești gol spiritual? Ți-ai irosit viața? Vei veni la El?” Graham, președintele Samaritan’s Purse și Billy Graham Evangelistic Association, a spus mulțimii. „Ai nevoie de Isus Hristos – El este singura cale către Dumnezeu.

Potrivit CBN News , evenimentul gratuit de două nopți, „Festival of Joy”, a avut loc în capitala Ulaanbaatar, la care au participat peste 17.300 de persoane. Evenimentul a evidențiat și cultura mongolă prin muzică și arte.

Ideea evenimentului de evanghelizare datează de aproximativ 20 de ani, când liderii mongoli au început să se roage ca BGEA să organizeze o intervenție în țara lor.

Peste 250 de biserici locale mongole au lucrat împreună pentru a realiza „Festivalul Bucuriei”, care a fost pentru prima dată când biserica locală din Mongolia a organizat un eveniment de această amploare.

„Am văzut oameni din multe alte țări venind la aceste activități și își pun credința și încrederea în Fiul lui Dumnezeu, Isus Hristos. Aceasta este o binecuvântare și, ca creștini din Mongolia, vrem să binecuvântăm oamenii din propria noastră țară, fiind parte. de această ocazie de a le spune despre marea dragoste a lui Dumnezeu pentru ei”, a declarat Bayasgalan Lkhagva, pastorul Bisericii Blessing Rain și președintele festivalului, pentru BGEA.

„Evanghelistul Franklin Graham a împărtășit Evanghelia în multe părți ale lumii și așteptăm cu nerăbdare să-l primim în Ulaanbaatar și să vedem cum Dumnezeu schimbă vieți prin Festivalul Bucuriei”, a continuat el.

Graham – care a vizitat anterior Mongolia în 2018 – și-a exprimat recunoștința bisericilor care au contribuit la realizarea evenimentului.

Mongolia are o populație de peste trei milioane de oameni, iar jumătate locuiește în Ulaanbaatar, capitala țării. După cum a raportat anterior CBN News , evangheliștii creștini au căutat să ajungă în provinciile mongole îndepărtate cu Evanghelia de ani de zile.

https://www.christianheadlines.com/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: