StiriSTIRI MISIONARE

33 de persoane condamnate pentru ca au luat legatura cu un baptist

coreea-de-nord-300x168Liderul regimului de la Phenian, Kim Jong-un, a ordonat execuţia a 33 de persoane din cauză că au luat contact cu un misionar baptist şi ar fi primit instrucţiuni şi bani pentru a înfiinţa 500 de biserici clandestine, conform presei sud coreene.

Experţii susţin că pedepsele din Coreea de Nord au devenit mai grave deoarece doctrina ”juche” a regimului socialist s-a confruntat în ultima perioadă cu un val de critici.

Partidele comuniste din toată lumea au distrus religia, pe care Lenin o numea “un opium pentru mase”, promovând ateismul şi darwinismul, inclusiv cel social, care se afla la baza aşa-zisei utopii comuniste. În special regimurile comuniste din Asia s-au dovedit sălbatice cu religia, pedepsind aspru credinţa oamenilor.

Misionarul baptist ar fi recunoscut în anchetă că a luat contact cu agenţiile de spionaj din Coreea de Sud care l-au instruit să ”transforme Coreea de Nord într-o ţară religioasă şi să-i distrugă sistemul politic şi guvernul actual”. Acurateţea informaţiei nu poate fi verificată, regimul comunist de la Phenian fiind recunoscut pentru brutalitatea cu care îşi torturează cetăţenii.

Cei 33 de nord coreeni vor fi executaţi după ce au fost condamnaţi pentru încercarea de înlăturare a regimului Kim Jong-un.

--

http://revistacrestinulazi.ro/2014/03/corea-de-nord-33-de-persoane-condamnate-pentru-ca-au-luat-legatura-cu-un-baptist/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: