APEL RUGACIUNEStiri

Rugaciune pentru Paulina Oniga, după cea de-a doua operație, se află într-o stare critică. E intubată și, după spusele medicilor, are doar 20% șanse de viață.

Mama, Paulina Oniga, după cea de-a doua operație, se află într-o stare critică, de semi-comă. E internată la ATI.

Ieri, impreună cu Remus și tata, am fost la Cluj să o vedem, dar, datorită regulamentului, nu ni s-a dat voie să intrăm. Doar tatălui nostru i s-a permis să o vadă. E intubată și, după spusele medicilor, are doar 20% șanse de viață. În ciuda situației, la ridicarea vocii doctorului care i-a strigat că i-a venit soțul în vizită, și-a deschis pentru o clipă ochii. Credem că întâlnirea părinților le-a adus amândurora multă mângâiere.

Am fost impresionat de amabilitatea, interesul și profesionalismul medicilor. Trei dintre cei care se ocupă de mama ne-au asigurat că vor continua să facă tot ce pot pentru prelungirea vieții. Ambiția lor este să o vadă pe mama stabilizată și externată din spital. Ar fi frumos ca acest lucru să coincidă cu voia lui Dumnezeu.

Noi știm însă că doar Dumnezeu deține controlul asupra vieții și că zilele mamei mele se scurg după planul Său. Hotărârea Domnului e clară. Puținul care a mai rămas poate fi zile, săptămâni sau luni, dar ceea ce contează este CUM trăiește și nu CĂT trăiește omul. Iar în privința aceasta, mama a fost o sfântă!

În ciuda așteptării dureroase, Dumnezeu ne dă pacea Lui deplină. Ne încredem total în voia Lui desăvârșită și bună.

Vă mulțumim pentru tot sprijinul și rugăciunile voastre pe care le simțim plenar. Dumnezeu ne uimește prin voi, cunoscuți sau necunoscuți, care ați sărit să ne sprijiniți fiecare după puterea voastră. Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă răsplătească din belșug!

“Voi binecuvânta pe Domnul în orice vreme; lauda Lui va fi totdeauna în gura mea.” (Psalmul 34:1)

https://www.facebook.com/lucian.oniga.96

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: