ANUNTURI

Administrația Biden propune o regulă care îi va obliga pe medicii creștini să ucidă bebelușii prin avort

Medicii, asistentele, farmaciștii și alți lucrători din domeniul medical ar putea fi forțați în curând să participe la avortul copiilor nenăscuți sau să își piardă locul de muncă, deoarece politicienii pro-avort lucrează pentru a elimina drepturile de protecție a conștiinței, informează Life News.

Anul trecut, administrația Biden a renunțat la un proces împotriva unui spital acuzat că a păcălit o asistentă pro-viață să participe la un avort al un copil nenăscut. Această decizie a fost doar o prefigurare a lucrurilor care vor urma.

Acum, departamentul de Sănătate și Servii Umane al lui Joe Biden a publicat o propunere de lege care reinterpretează legea federală pentru a interzice discriminarea pe baza „întreruperii sarcinii” – o acțiune care ar putea forța medicii și spitalele să efectueze avorturi și angajatorii să acopere avorturile în planurile lor de asigurări de sănătate. O astfel de regulă  ar încălca în mod direct Titlul IX, care spune în mod explicit că nu poate fi folosit pentru a obliga oamenii să furnizeze sau să plătească pentru orice serviciu legat de avorturi.

La începutul acestui an, liderii medicali creștini au tras un semnal de alarmă cu privire la un potențial nou mandat pro-avort din partea administrației Biden, care ar putea închide asistența medicală creștină pe întreg teritoriul SUA.

citeste mai mult: https://tribuna.us/administratia-biden-propune-o-regula-care-ii-va-obliga-pe-medicii-crestini-sa-ucida-bebelusii-prin-avort/?fbclid=IwAR2oif9SDhqK34eXV8wm3dTy7lOsOd31peG2aXSNxt5pvsgGdv7CNwhRMmQ

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: