DEVOTIONALEEDITORIALE

Peter Costea: Performanță miraculoasă a politicienilor români: au transformat Biblia în echivalentul lui Mein Kampf

E unanim recunoscut că lucrarea lui Hitler, Mein Kampf, este o carte a urii. Politicienii noștri au transformat Biblia în echivalentul unui Mein Kampf cu săptămâni în urmă când dl Iohannis a promulgat revizuiri la Codul Penal. Nou Articol 369 spune: „Incitarea publicului, prin orice mijloace, la ură sau discriminare împotriva unei categorii de persoane se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă”.

Încă din Secolul XVIII seculariștii și precursorii lor intelectuali au promovat noțiunea că Biblia este o carte a urii. O carte care asuprește femeile, justifică și promovează sclavia, rasismul și violența, iar în zilele noastre incită la ură împotriva „minorităților sexuale” ori a femeilor care avortează. Chiar și „creștinii progresiști” promovează aceste noțiuni fără sens.

În Occident, aceste impresii deocheate au dus la acțiuni penale împotriva creștinilor. Un caz bine cunoscut este cel al parlamentarului finlandez urmărit penal și trimisă în judecată pentru că a citat, pe Facebook, din Romani 1 unde Apostolul Pavel înfierează sodomia. Chiar folosește termeni care unii ar îndrăzni să spună că incită la ură. Pavel îi numește pe cei care practică imoralitatea sexuală persoane cu „minți blestemate”.

Acesta nu este singurul text din Biblie pe care cei răuvoitori l-ar putea interpreta așa. Sunt și multe altele. De fapt, sunt toate textele care dojenesc oamenii pentru păcatele pe care le săvârșesc, de la păcate sexuale, la avort, la beție, lenevie, furt, înșelăciune, dependență de plăceri trupești, pofta ochilor, invidia, prostituția, și alte păcate sociale condamnate de tradiția creștină și incompatibile cu valorile creștine.

Biblia ne spune să nu ne dedăm la imoralitate și prostituție. Cum mai poți, însă, comenta împotriva acestor păcate sociale când statul secular le-a desemnat drepturi ale omului? Articolul 369 ne spune clar că putem fi pedepsiți pentru că ne exprimăm în termeni consistenți cu Scriptura cu până la 3 ani la Jilava, laolaltă cu ucigașii, hoții, criminalii, spărgătorii de bănci, pedofilii etc.

A transforma Biblia în echivalentul moral al lui Mein Kampf și a imputa Bibliei un nivel de culpabilitate egal cu Mein Kampf spune multe. Multe despre calitatea ieftină a politicienilor care au scris articolul, l-au votat și l-au promulgat.

https://www.facebook.com/PeterCosteaEuroparlamentar

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: