StiriSTIRI EXTERNESTIRI SPORTIVE

Jucătorii de baseball de la Rays refuză să poarte uniforme Gay Pride: „Credem în Isus”

Cel puțin cinci membri ai echipei de baseball Tampa Bay Rays au refuzat sâmbătă să poarte uniforme care desemnează LGBTQ+ Pride, spunând că credința lor și credințele lor creștine îi împiedică să participe la evenimentul special.

Potrivit Tampa Bay Times , echipa Major League Baseball a sărbătorit Noaptea Mândriei la Tropicana Field dându-le jucătorilor pălării cu logo-uri de culoarea curcubeului și tricouri cu o rază de soare curcubeu pe mânecă.

Fanii au primit steaguri Pride când au intrat pe stadion. Movila de pitch include și o explozie de soare curcubeu.

Dar cel puțin cinci jucători au ales să nu participe, optând în schimb să poarte uniformele și pălăriile lor standard de joc.

Acei jucători au fost aruncătorii Jason Adam, Jalen Beeks, Brooks Raley, Jeffrey Springs și Ryan Thompson.

Adam a descris-o ca pe o „decizie bazată pe credință”.

„Este o decizie grea. Pentru că, în cele din urmă, toți am spus că ceea ce dorim este ca ei să știe că toți sunt bineveniți și iubiți aici”, a spus Adam despre comunitatea LGBTQ+ . „… Doar că poate nu vrem să-l încurajăm dacă credem în Isus, care ne-a încurajat să trăim un stil de viață care s-ar abține de la acel comportament, la fel cum (Isus) mă încurajează, ca bărbat heterosexual, să mă abțin de la sex în afara limitelor căsătoriei. Nu este diferit.

„Nu este judecător”, a adăugat Adam. „Nu se uită în jos. Este exact ceea ce credem că stilul de viață pe care ne-a încurajat să-l trăim, pentru binele nostru, nu să-l reținem. Dar din nou, îi iubim pe acești bărbați și femei, ne pasă de ei și dorim ca ei să se simtă în siguranță și bineveniți aici.”

https://www.christianheadlines.com/contributors/michael-foust/rays-baseball-players-refuse-to-wear-gay-pride-uniforms-we-believe-in-jesus.html

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: