ANUNTURI

Comunicat Eveniment – Principii biblice de creștere pentru afaceri de succes

Principii biblice de creștere

pentru afaceri de succes

GUILD Faith alături de parteneri vă invită să participați la conferința Principii biblice de creștere pentru afaceri de succes, un eveniment dedicat oamenilor de afaceri credincioși, care își doresc să transpună principiile biblice în mediul de business.

Wouter Droppers, președintele Europartners, este cel care va prezenta conferința Principii biblice de creștere pentru afaceri de succes și va împărtăși experiențele lui personale care l-au determinat să îl implice pe Dumnezeu în business. Totodată, Wouter va răspunde la întrebări din public și se va angaja în discuții pe diverse teme de interes.

Wouter Droppers a lucrat alături de lideri din lumea afacerilor mai bine de 35 de ani. A ocupat funcția de președinte al mai multor companii din sectorul auto și este președintele Europartners, o mișcare internațională adresată liderilor creștini. Pe lângă experiența în afaceri, Wouter a studiat teologia și este autorul cărții „Antreprenorul din Ierusalim. Cum să devii o sursă de bunăstare”.

Temele abordate în cadrul conferinței sunt:

• Care sunt principiile de multiplicare și creștere despre care a vorbit Isus?
  • Cum ne poate ajuta colaborarea pentru a produce valoare?
  • În calitate de lideri, cum integrăm credința în afaceri?
  • Încrederea stă la baza afacerilor de succes care generează prosperitate și creștere economică.
  • Ecosistemele sunt cheia inovării și dezvoltării sustenabile în vremuri de criză.

Accesul la conferința Principii biblice de creștere pentru afaceri de succes este gratuit și se face pe baza formularului de înregistrare completat pe site-ul www.guildfaith.ro.

Evenimentele Principii biblice de creștere pentru afaceri de succes sunt organizate alături de parteneri locali în următoarele orașe: Bistrița, Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Sibiu, Arad, Timișoara și Oradea, începând cu data de 13 Iunie și se încheie  data de 18 Iunie.

Așteptăm toți antreprenorii care vor să afle cum pot să își dezvolte afacerea pe baza principiilor biblice!

Acces gratuit

Link-uri utile: www.guildfaith.ro, www.facebook.com/GuildFaith

Banner                               .

Video de promovare                         .

Subtitrare limba română:

Ești un antreprenor credincios care și vrei să întâlnești alți oameni de afaceri care au aceleași valori? Atunci evenimentul GUILD Faith este ceea ce cauți!
Evenimentul GUILD Faith este dedicat celor care doresc să facă afaceri ghidându-se după principii biblice.

Participare GRATUITĂ!

Află detalii pe: www.guildfaith.ro