ANUNTURI

Comunicat Familia Furdui: Ați fost smulși cu forța din brațele părinților și duși departe de casă, despărțiți forțat de frații și surorile voastre

1 iunie, ziua în care celebrăm miracolul nașterii, al purității, dar și întoarcerea la inocență.

1 iunie, Ziua Copilului, ne duce cu gândul la voi, dragii noștri David, Naomi, Estera, Natalia, Ruben, Albert și Lea.

Ați fost smulși cu forța din brațele părinților și duși departe de casă, despărțiți forțat de frații și surorile voastre, separați de colegii de școală, de prietenii voștri, rupți de visele voastre. V-a fost luat dreptul de a vorbi limba maternă, libertatea de a crește in familia voastră. Astăzi nu mai puteți participa la activitățile care alta dată v-au adus atâta bucurie și împlinire.

David, Naomi, vă iubim și suntem alături de voi. Știm că nu vă este ușor și mai știm că vă gândiți cu dor la momentele când erați toți împreună, lipsiți de griji și fericiți.

Estera și Natalia, casa părintească este din nou plină de bucurie și speranță odată cu revenirea voastră – suntem mândri de voi!

Ruben, Albert, în fiecare zi ne gândim la voi și la dorința de a fi împreună cu părinții voștri, în special știind că nu mai sunteți lăsați să vă vedeți nici măcar frații. Este incredibil de nedrept ca niște oficiali ai Jugendamt să decidă o asemenea măsură împotriva voastră! Nu renunțați să credeți că acest coșmar va avea un sfârșit!

Dragă Lea, ne este atât de dor de tine și de zâmbetul tău plin de culoarea inocenței pe care îl ai atunci când te joci cu părinții tăi, Petru și Camelia. Această imagine descrie fericirea! Te prețuim, iar durerea din inima noastră este enormă la gândul că nu poți fi de ziua copilului împreună cu familia ta.

Încurajați-va în nădejdea că Dumnezeu este cu voi! Noi nu vom înceta să luptăm pentru voi!

Cu prețuire,

Echipa de Inițiativă Furdui și zeci de mii de oameni care se gândesc la voi

https://www.facebook.com/102685895313444/posts/pfbid08C8yk8SPBYLUuUqBF5Zt3inwfspAm4NmXogFKLZayiiNP7u7RUQxFAj5ozJFqWVol/?d=n

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: