StiriSTIRI EXTERNE

Implantul de microcip britanic aduce plățile la un nou nivel

O firmă din Regatul Unit a dezvoltat un nou cip care permite plăți pe același cititor ca și un card bancar. Când o persoană cu un cip implantat dorește să plătească pentru un produs sau serviciu folosind un cititor de carduri clasic, pur și simplu își pune mâna cu cip lângă cititorul de carduri și plata se face.

Potrivit BBC, firma britanico-poloneză numită Walletmor spune că a devenit prima companie care a oferit acest cip spre vânzare populației. Cipurile implantabile la oameni nu sunt noi, dar până acum cipurile implantate erau pentru circuit intern în anumite firme sau în spațiul privat.

Cipul companiei cântărește mai puțin de 1 gram și este puțin mai mare decât un bob de orez. În interiorul dispozitivului se află un microcip și o antenă învelită într-un biopolimer. Utilizează același sistem de plată disponibil pe smartphone.

Noul Testament avertizează despre „Semnul Fiarei”, un semn cheie al Sfârșitului Timpurilor înainte de întoarcerea lui Hristos. Cei care nu vor avea acel semn nu vor putea cumpăra sau vinde. Există îngrijorări cu privire la implanturile de microcip, care ar putea fi folosit într-o zi pentru a controla capacitatea oamenilor de a cumpăra și de a vinde.

Știre prezentată în cadrul ediției din 17 mai 2022 a grupajului informativ AO NEWS.

https://alfaomega.tv/stiri/mapamond/18412-implantul-de-microcip-britanic-aduce-platile-la-un-nou-nivel-ao-news?fbclid=IwAR3qHgJNesusIvl8XjP9y9F4XhrBgW-3eUmL99iCoE0_0UShxpxzZWVVp6g

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: