ANUNTURI

Compania suedeză IKEA continuă să promoveze ideologia LGBT în România. Steagul „Pride” a fost arborat în fața magazinelor

Compania suedeză IKEA a anunțat că și în acest an marchează „Ziua Internațională împotriva Homofobiei, Transfobiei și Bifobiei”, ridicând steagul curcubeu („Pride”), simbolul ideologiei LGBT, în fața magazinelor IKEA din România, potrivit Rost.

„Și în acest an, de Ziua Internațională împotriva Homofobiei, Transfobiei și Bifobiei, ridicăm steagul curcubeului.

Susținem crearea unui mediu în care toată lumea este acceptată, apreciată și binevenită. Indiferent că sunt în propria lor casă, a familiei lor, a prietenilor lor sau în a noastră – magazinul IKEA”, a anunțat IKEA, pe pagina de Facebook.

IKEA a sărbătorit și anul trecut această zi ridicând steagul LGBT în fața magazinelor din România și iscând controverse în rândul societății românești. Totodată, „Open for bussines”, o coaliție formată din 31 de corporații globale, susținea în urmă cu un an, în mod stupefiant, că românii au plecat din țară din cauză că „persoanele LGBT nu ar avea mai multe drepturi”. Între acele companii, se numără și IKEA.

citeste mai mult: https://r3media.ro/compania-suedeza-ikea-continua-sa-promoveze-ideologia-lgbt-in-romania-steagul-pride-a-fost-arborat-in-fata-magazinelor/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: