APEL RUGACIUNEStiri

Rugăciuni pentru Andreea Vinter rănita grav în accidentul în care a murit Natty Drăgoi

Tânăra în vârstă de 19 ani care se afla în mașina condusă de Natty Drăgoi, tânărul mort la numai 23 de ani în groaznicul accident petrecut la finele săptămânii trecute, pe raza județului Bistrița-Năsăud, se află în continuare în stare gravă la spital, scrie presa orădeană.

Bisericile Penticostale din Oradea fac rugăciuni intense pentru salvarea vieții tinerei în vârstă de 19 ani, la fel și cele din Suceava.

„Andreea Vinter e în stare critică. Vă chemăm să ne rugăm împreună pentru viața ei. Credem în puterea salvatoare a Domnului nostru Isus Hristos”, a transmis Biserica Penticostală Betel Oradea.

Din păcate, fericirea celor doi tineri care se pregăteau să se căsătorească a fost curmată brusc de accidentul rutier produs pe fondul oboselii.

Natty era cel mai mare fiu al familiei Drăgoi. Părinții îndurerați mai au doi copii, un băiat și o fată.

Tânărul de 23 de ani era foarte implicat în acțiuni caritabile care aveau în prim-plan credința în Dumnezeu și apropierea oamenilor de acesta.

Tânărul era student la Oradea, iar în weekend venise acasă, la Suceava, împreună cu prietena sa. Tinerii din cultul neoprotestant de la Suceava au avut o întâlnire sâmbătă, iar seara tânărul s-a urcat în mașină pentru a ajunge la Oradea duminică dimineață. Părinții l-ar fi sfătuit pe acesta să nu plece la drum pentru că este obosit, însă tânărul le-a spus că trebuie să fie neapărat la Oradea duminică dimineață.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2022-05-10/Rugaciuni-pentru-viata-tinerei-ranite-grav-in-accidentul-in-care-a-murit-Natty-Dragoi#ixzz7T3mDcoA0
Follow us: @monitorulsv on Twitter | Monitorul.de.Suceava on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: