DEVOTIONALEEDITORIALE

Este creștinismul sub atac în America?

„Vai de cei ce numesc răul bine și binele, rău, care spun că întunericul este lumină și lumina, întuneric, care dau amărăciunea în loc de dulceață și dulceața, în loc de amărăciune!“ – Isaia 5:20

Într-o oarecare măsură știm cu toții de persecuția creștinilor din întreaga lume. Primele locuri care ne vin în minte sunt țările din Orientul Mijlociu, sau poate opresiunea din China din ultimii ani. Dar nu prea mulți ar sugera că există așa ceva în locuri precum Canada sau Statele Unite, nu?, analizează Brian Wencel într-un articol Illinois Family Institute.

Vreau să încep prin a spune că nu subestimez suferința creștinilor din zone în care persecuția este dură și nici nu afirm că în America lucrurile ar sta mai rău. De fapt, suntem mai mult decât binecuvântați prin faptul că trăim în America, unde avem libertatea de a ne practica liber religia și credința.

Cu toate acestea, observ unele semnale de alarmă în America și în alte țări altădată prietenoase creștinilor în ceea ce privește felul în care îi tratează pe creștini și părerea pe care o au despre convingerile lor. Deși Statele Unite au fost fondate de oameni cu o puternică viziune biblică asupra lumii și creștinii au fost majoritari, evenimentele recente ne-au arătat că cei de la putere doresc să schimbe lucrul acesta.

Nu, aceasta nu este o conspirație așa cum pretind mulți de stânga. Stânga are obiceiul ciudat de a pretinde că anumite lucruri sunt „conspirații“ când, de fapt, dacă stai un pic să analizezi situația, poți observa ușor că așa-zisele conspirații sunt realități incontestabile.

Nu doar membrii Stângii consideră că ideea unui atac asupra creștinismului este hilară și absurdă. O mulțime de conservatori au aceeași părere. Deși acceptă creștinismul și principiile sale, ei consideră, totuși, că creștinii încă reprezintă o clasă privilegiată sau protejată.

Se prea poate ca acest lucru să fi fost adevărat în mare parte din istoria țării noastre, dar cu siguranță nu și în prezent. Recent, secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki, a vorbit despre parlamentarii din Alabama care au acționat cu curaj pentru a proteja copiii de operațiile barbare transgender și terapiile hormonale. Ea a afirmat: „Deputații din Alabama și alți membri ai legislativului care au în vedere aceste… proiecte de lege discriminatorii au fost avertizați de către Departamentul de Justiție“.

Acest lucru este cel puțin îngrijorător. Am știut mereu că avem în guvern oameni pervertiți, răi și cu concepții greșite, care au încercat să impună copiilor ideologia transgender și sexuală nefirească, dar un gând încurajator era acela că oamenii buni și curajoși de la conducere ar face tot ce le stă în putere pentru a preveni așa ceva.

Ei bine, se pare că DOJ cel „nepărtinitor“ și „neutru“ încearcă să facă în așa fel încât acei oameni buni și curajoși să nu ne poată proteja după cum ne-am închipuit noi că ar putea. Aceasta este o acțiune îndrăzneață din partea DOJ și a Administrației Biden. Nu numai că susțin mutilarea și distrugerea copiilor de vârstă fragedă, ci se străduiesc în mod activ să transforme într-o infracțiune încercarea de a proteja copiii de aceste acte violente și ireversibile.

Citește și New York Times își bate joc de Dumnezeu și de Biblie chiar în săptămâna Paștelui 

A fi „avertizat“ înseamnă că, deși parlamentarii statului Alabama nu au fost încă împiedicați să-și continue demersurile, legea propusă de ei pentru a proteja integritatea corporală a copiilor din Alabama ar putea fi anulată de DOJ.

Citeste mai mult: https://tribuna.us/este-crestinismul-sub-atac-in-america/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: