StiriSTIRI EXTERNE

Alabama a interzis administrarea de tratamente medicale pentru schimbarea sexului copiilor. Organizațiile LGBT, furioase: Să le fie rușine legiuitorilor de stat cruzi, lipsiți de inimă și înfometați de putere

Organizațiile LGBT au criticat o lege din Alabama, semnată vineri, care incriminează administrarea de tratamente medicale pentru schimbarea sexului copiilor.

Legislația, care a fost semnată de guvernatorul republican Kay Ivey, vineri seara, interzice intervențiile medicale de schimbare a sexului pentru copii, de la blocanți ai pubertății și hormoni de sex încrucișat până la mastectomii, castrare, vasectomii, histerectomii și operații estetice genitale.

Guvernatorul statului Alabama, Kay Ivey (foto), a argumentat afirmând că micuții trebuie să fie protejați de medicamente care au potențialul de a le „schimba viața”.

„Acestea sunt provocări foarte reale cu care tinerii noștri se confruntă, în special cu presiunile societății de azi. Cred cu tărie că dacă Dumnezeu te-a făcut băiat, atunci ești băiat și dacă te-a făcut o fată, atunci ești o fată. În special, trebuie să ne protejăm copiii de aceste medicamente și operații care îți schimbă viața în mod radical, mai ales la o vârstă la care sunt atât de vulnerabili. În loc, să ne concentrăm pe a-i ajuta să se dezvolte în adulții pe care Dumnezeu a intenționat să-i facă”, a menționat Guvernatorul statului Alabama.

În aceeași ordine de idei, șefa statului Alabama a promulgat și legea care instruiește școlile ca elevii să folosească toaletele în conformitate cu genul lor biologic.

--

Ivey a mai zis că nu e nevoie ca un copil de cinci ani să învețe despre sex la această vârstă, ci despre elementele de bază ale științelor și comunicării.

Organizațiile care promovează homosexualitatea și transgenderismul au fost furioase la aflarea acestei vești.

citeste mai mult: https://r3media.ro/

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura