DEVOTIONALE

“Am facilitat 22.000 de avorturi, dar Dumnezeu m-a iertat”

Mila lui Dumnezeu este imposibil de înțeles. Cum poate să ne iubească Isus atât de mult după toate câte am greșit față de El, chiar și atunci când încercăm din nou și din nou să nu păcătuim? Este un lucru pe care am învățat să-l accept cu o inimă smerită, bazându-mă pe iubirea pe care Dumnezeu o are pentru mine chiar și atunci când fac exact opusul la ceea ce îmi cere El, relatează Abby Johnson într-un articol Christian Post.

Am primit recent un mesaj de la o femeie pe care am consiliat-o pe vremea când lucram pentru Planned Parenthood. Era foarte supărată pe mine. Mi-a scris că am mințit-o, spunându-i că bebelușul ei nu va simți durere și că nu e deloc dezvoltat. Mi-a spus că nici măcar nu voia să facă avort și a adăugat: „Sper că ești mulțumită știind că toți acești bebeluși au murit din cauza TA. Sper să-i visezi. Sper să-i auzi plângând… Te-ai bucurat atât de mult că m-ai convins să fac avort. Am trăit toată viața mea cu regrete din cauza minciunilor tale“.

Ea a continuat spunând că, în timp ce eu am scris cărți și am făcut un film despre viața mea, ea a rămas doar cu un „copil mort și o viață de regrete“.

Chiar dacă vorbele ei sună dur, ele reflectă adevărul. Sunt sigură că am mințit-o. Sunt sigură că, și dacă am simțit că ezită, nu mi-am făcut timp să aflu mai multe. Am mai spus asta și o voi spune din nou acum. Nu sunt un erou. Am încetat să mai fac ceva ce nu ar fi trebuit să fac niciodată. Asta nu este eroism. Ci înseamnă pur și simplu corectarea unei direcții greșite.

Nu sunt supărată pentru ceea ce mi-a scris. Mă întristează situația ei. Aș vrea să fi făcut lucrurile altfel, de dragul ei și al atâtor alte femei pe care le-am consiliat la Planned Parenthood. În timpul cât am lucrat acolo, am facilitat peste 22.000 de avorturi, inclusiv eu am făcut două. Este un număr imens de copii morți, creați după chipul și asemănarea Dumnezeului pe care îl slujesc. Și totuși, Dumnezeu m-a iertat. Acesta este singurul motiv pentru care pot dormi noaptea. Cu ajutorul milei lui Dumnezeu reușesc să trăiesc fiecare zi, fără ca povara lucrurilor pe care le-am făcut la clinica de avort să mă doboare.

Citeste mai mult: https://tribuna.us/am-facilitat-22-000-de-avorturi-dar-dumnezeu-m-a-iertat/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: