ANUNTURI

Marșul pentru viață 2022 la Vicovu de Sus a promovat valoarea fiecărui copil, dar și a mamelor

Peste 800 de elevi ai Liceului Tehnologic „Ion Nistor” din Vicovu de Sus, județul Suceava, au participat miercuri, 23 martie 2022, la cea de-a cincea ediție a „Marșului pentru viață” din localitatea lor.

Evenimentul şi-a propus să conştientizeze comunitatea atât cu privire la valoarea fiecărei vieţi umane, indiferent de stadiul de dezvoltare sau de eventualele dizabilităţi, cât și cu privire la prețuirea pe care fiecare copil este dator să o acorde mamei.

Devenită deja o tradiție pentru comunitatea locală, manifestarea a fost organizată de Liceul Tehnologic „Ion Nistor” în parteneriat cu Primăria Orașului Vicovu de Sus și Școala Gimnazială Nr. 1 din localitate.

La eveniment a fost prezent domnul primar Vasile Iliuț care a mulțumit tuturor pentru participare și i-a îndemnat să prețuiască viața ca dar al lui Dumnezeu, dar și Părintele Protosinghel Dosoftei Dijmărescu, prezent în mijlocul tinerilor cu binecuvântarea Părintelui Stareț Melchisedec Velnic, în cadrul parteneriatului dintre Liceul Tehnologic „Ion Nistor” și Mănăstirea Putna.

Mesajele principale au fost „Fiecare viaţă este un dar” şi „Pro viață înseamnă Pro dragoste”.

Majoritatea marșurilor pentru viață din acest an au loc în data de 26 martie. Anul acesta, Marșul pentru viață, eveniment care încununează Luna pentru viață, are tema: „Egalitate, echitate și sprijin din prima secundă și pe tot parcursul vieții”.

http://stiripentruviata.ro/foto-marsul-pentru-viata-2022-la-vicovu-de-sus/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: