ANUNTURI

În China, copiii creștini nu mai pot merge la biserică

Potrivit Open Doors, gruparea de monitorizare a drepturilor omului care publică anual Lista World Watch, China se află, surprinzător, pe locul 17 în topul celor mai periculoase țări din lume ca amenințare pentru creștinism.

În același timp, în China, suprimarea creștinismului în mod oficial se intensifică mereu, cea mai recentă acțiune fiind aceea că guvernul interzice acum participarea copiilor sub 18 ani la slujbele bisericii.

Pentru părinții care încalcă noua reglementare consecințele sunt grave – potrivit CEO-ului David Curry:

„Așa că părinții fie îi ucenicizează ei înșiși, fie îi duc pe ascuns la studiu biblic. În acest caz, există posibilitatea ca, dacă participă la studii biblice, copiii să nu fie acceptați la facultatea pe care și-o aleg, să nu obțină locuri de muncă, iar părinții își pot pierde slujbele. Deci există repercusiuni pentru astfel de lucruri“.

Curry a continuat cu precizarea că cei aproximativ 96 de milioane de creștini din China sunt expuși suprimării oficiale la fiecare pas.

În lista publicată Afganistanul se află pe primul loc datorită victoriei talibanilor și retragerii dezastruoase a trupelor americane sub conducerea președintelui Joe Biden, urmată de Coreea de Nord, Somalia, Libia, Yemen, Eritreea, Nigeria, Pakistan, Iran și India.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: