DEVOTIONALEDEVOTIONALE VIDEO

Matthias Mayer, aur și bronz la Beijing 2022: „Credința îmi dă siguranță” | AO NEWS

Austriacul Matthias Mayer a câștigat medalia de aur în competiția de coborâre Super Giant de la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing 2022. Cu o zi mai devreme, a câștigat și bronzul la o altă probă.

Cu aceste ultime succese, Mayer a devenit al doilea schior din istorie care a câștigat trei medalii de aur la trei Jocuri Olimpice diferite: Soci în 2014 și Pyeongchang în 2018, după Andre Aamodt.

Ceea ce este cu adevărat remarcabil, este că Matthias Mayer a spus că performanțele lui se datorează credinței profunde în Dumnezeu.

Schiorul, în vârstă de 32 de ani, a declarat presei: „Pentru mine, realizările și performanțele sportive nu sunt determinate doar de pregătirea fizică și psihică, ci și foarte mult de credința mea în Dumnezeu și de o forță cu totul specială pe care o primesc din această credință”.

Matthias Mayer este cunoscut în țara sa pentru implicarea în diferite proiecte sociale, sprijinind două familii de refugiați din Irak, dintre care una poate trăi acum independent în Austria, iar cealaltă s-a întors în țara lor de origine.

Știre prezentată în cadrul ediției din 15 februarie 2022 a grupajului informativ AO NEWS.

https://alfaomega.tv/stiri/mapamond/17556-matthias-mayer-aur-si-bronz-la-beijing-2022-credinta-imi-da-siguranta-ao-news?fbclid=IwAR0lXx95ASNfrsOOag4y4IRPL8d8TlDoNbhpzscBEjWPe85eI3bGjlYGa2M

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: