DEVOTIONALE

Meditând la momentul imprevizibil ale morții.

Am pierdut un verișor și un prieten drag. Mi-a fost greu să cred că este adevărat. Mi-a fost ca un frate mai mic ce a stat la căpătâiul mamei mele până în ultima clipă când ea a trecut la cele veșnice. Am scris câteva gânduri, meditând la momentul imprevizibil ale morții.

  1. Nu știm ce ne aduce viitorul dar știm cine-L pregătește. Cred că Alex știa tot timpul lucrul acesta. Știa că orice nu s-ar întâmpla în viață, el este în siguranță.
  2. Aparențele vieții trecătoare nu definesc destinul veșnic. Sănătos, tânăr, vesel, bun, cu vise mari pentru viață. Venim pe rând și plecăm pe sărite.
  3. Când murim lăsăm ce avem, familie, prieteni, posesiuni și luăm doar ceea ce suntem. Tot ce a fost Alex ca om, soț, fiu, prieten, creștin s-a dus cu el.
  4. Cel ce vrea să ajungă în cer, trebuie să își facă timp să cunoască drumul într-acolo. Simt o pace în sufletul meu că el a căutat drumul la timp și la și găsit.
  5. Nu există pocăință prea devreme, pentru că nu ști cât de devreme va fi prea târziu. Pentru prietenii lui: te-ai gândit că ai putea fi următorul? Pe o piatră de mormânt scria: “Mă gândeam eu la așa ceva, dar nu chiar așa de repede.”
  6. Viața trece în timp ce ne facem planuri pentru viitor. Câte planuri nu își face omul, negândindu-se că poate fi și altfel?
  7. Banii îi poți număra, zilele nu. Și asta e valabil pentru noi toți ce am bătut atâtea drumuri prin țări străine.
  8. Un buzunar gol nu te poate opri să faci bine, ci doar o inimă goală. Alex a fost un om bun, cu suflet mare. Mereu era gata să ajute chiar și atunci când nu avea cu ce.
  9. Pentru noi ceilalți. Moartea nu este cea mai mare pierdere în viață. Cea mai mare pierdere este să moară credința în tine în timp ce trăiești. Toți sfârșim la fel, însă cum trăim și cum murim face diferența. Bucură-te de fiecare moment al vieții, vei avea timp să fi și mort. Însă nu uita, asigură-te că la sfârșitul vieții vei merge unde îți dorești. La revedere Alex! Drum bun spre cer! Ne va fi dor de tine!

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: