DEVOTIONALEDEVOTIONALE VIDEO

Devoțional | A fi umplut de Dumnezeu

Este minunat să fii umplut zilnic de prezența și puterea lui Dumnezeu, și conform versetului de astăzi, aceasta este voia lui Dumnezeu pentru noi. Să fim plini cu Dumnezeu este mult mai bine decât să fim plini de dorințele firii noastre. Egoismul este un mod mizerabil de abordare a vieții, dar Dumnezeu ne-a oferit posibilitatea de a trăi pentru El și pentru ceilalți, prin Isus Hristos.

Biblia ne învață că Hristos a murit pentru toți, „pentru ca cei ce trăiesc să nu mai trăiască pentru ei înşişi, ci pentru Cel ce a murit şi a înviat pentru ei.” (2 Corinteni 5:15). Isus a făcut o cale pentru ca noi să avem o viață minunată, plină cu pace și bucurie. El a creat o cale pentru a-i iubi pe alții, nu ca să trăim doar pentru propriile plăceri și scopuri.

Ca să fii umplut de prezența lui Dumnezeu trebuie să Îl cauți, să studiezi Cuvântul Său și să-ți faci timp pentru El. Dacă începi ziua cu Scriptura și părtășia cu Dumnezeu, vei da startul zilei într-un mod potrivit. Această zi este darul lui Dumnezeu pentru tine, așa că nu o risipi! El așteaptă să te umple cu prezența Lui, așa că cere-I putere și primește-o, pentru ca bucuria ta să fie deplină.

Citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/16982-devotional-a-fi-umplut-de-dumnezeu?fbclid=IwAR0xTP7EaZkU8WU48FTh7C9a31wcsts4jzsNuZhOql3q5QN638b8ODKWWrk

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: