DEVOTIONALEDEVOTIONALE VIDEO

Devoțional | Cum să fii fericit

Toți am primit daruri de la Dumnezeu și am fost înzestrați să slujim în moduri diferite. Versetul de astăzi spune că trebuie să ne folosim darurile după harul care ne-a fost dat.

Două persoane pot fi înzestrate pentru a da învățătură, și totuși, una poate fi mai puternică decât cealaltă, pentru că el/ea are mai mult har de la Dumnezeu pentru acea chemare. De ce? Pentru că Duhul Sfânt împarte daruri oricui vrea El (vezi 1 Corinteni 12:11). El are motivele Lui pentru ceea ce face și trebuie să avem încredere în El. Ar trebui să fim recunoscători pentru ceea ce ne dă și să nu devenim geloși pe darul altcuiva. Nu putem umbla în dragoste și în același timp, să invidiem darurile celorlalți.

Soțul meu ar putea fi gelos pentru că Dumnezeu mi-a dat un dar de predicare pe care el nu îl are. Însă Dave și-a dat seama, cu mult timp în urmă, că nu va fi fericit dacă încearcă să slujească în afara harului dat lui. Dacă ar încerca să fie ca mine, și-ar pierde bucuria. Dave are ungere în administrație și finanțe, iar rolul său în lucrarea noastră este la fel important ca al meu.

Citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/16978-devotional-cum-sa-fii-fericit?fbclid=IwAR24o78mknhui1nlUAkl4bUfODsovgwbH91EQ3IaYaCcjkgoXzXyAwHLiHE

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: