DEVOTIONALE VIDEO

Devoțional | Nu fiți religioși

Concentrează-te pe relația ta cu Dumnezeu, nu pe a fi religios.

Vai de voi, cărturari şi farisei făţarnici! Pentru că voi curăţaţi partea de afară a paharului şi a blidului, dar înăuntru sunt pline de răpire şi de necumpătare. (Matei 23:25)

Isus i-a mustrat frecvent pe liderii religioși din vremea Sa, pentru că deși făceau o mulțime de lucruri bune, le făceau cu motivații greșite. O implicare foarte activă în lucrări religioase nu înseamnă întotdeauna că persoana care le face este și aproape de Dumnezeu. Cred că implicarea în activități religioase ne poate împiedica să intrăm într-o relație intimă cu Dumnezeu și să Îl auzim vorbindu-ne.

Isus a murit pentru a ne deschide calea spre intimitatea cu Dumnezeu și asta ar trebui să fie pusă înaintea oricăror lucrări bune. Este posibil să fii implicat în activități religioase, în timp ce inima ta să fie departe de Dumnezeu. Ar trebui frecvent să facem „verificări de motivații”. Dumnezeu este mai preocupat de motivul pentru care facem lucrurile, decât de ceea ce facem atunci când vine vorba de activitățile religioase. El a spus că adevărata religie este să vizitezi, să ajuți și să ai grijă de văduve și de orfani (vezi Iacov 1:27). Dumnezeu vrea cu ardoare ca noi să iubim cu adevărat și să avem grijă de oamenii răniți, nu să încercăm să ne impresionăm unii pe alții cu rugăciuni lungi și complicate. Citeste mai mult

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: