A PLECAT LA DOMNULStiri

Darius Homeag a trecut în veșnicie la vârsta de doar 33 de ani. A rămas în urma lui Ramona, o soție îndurerată și cei 6 copilași

Cu tristețe și durere vă anunțăm – în urma unei perioade grele de suferință cauzată de cancer – Luni 22 Noiembrie 2021 – fratele nostru în Domnul Darius Homeag a trecut în veșnicie la vârsta de doar 33 de ani. A rămas în urma lui Ramona, o soție îndurerată și cei 6 copilași pe care i-au primit din partea Domnului – Alesia (10), Abigail (9), Timeea (7), Sofia (5), Samuel (4) și Leea (2).Ei locuiesc în Viena și sunt membrii activi în Biserica Penticostală Emanuel – Viena.
Noi nu putem înlocui sau îndepărta durerea şi lipsa lui Darius din inimile lor sau a celor ramași în urma lui – dar dorim prin mila și îndurarea lui Dumnezeu să le oferim în măsura posibilităților un viitor și o nădejde. Imaginați-vă o mamă rămasă singură cu 6 copii mici care trebuie în ciuda situației, să le ofere toate cele necesare – șansa la educație, un acoperiș, îmbrăcăminte, mâncare, etc. și mai ales prezența ei ca mamă în mijlocul lor. Familia are început un proiect de casă în România, pe care în urma îmbolnăvirii lui Darius nu au mai reușit să-l finalizeze. Indiferent unde își vor continua viața (Austria sau România), ei au nevoie de ajutorul nostru pentru a putea duce o viață „normală“.
Potrivit cu Sfintele Scripturi, Dumnezeu este Tatăl orfanilor, Apărătorul văduvelor, El se angajează să sprijine pe orfan și pe văduvă. Haideți să fim unelte în mâna lui Dumnezeu, să stăm la dispoziția Lui și împreună să întindem o mână de ajutor acestei familii îndurerate.
Pentru mai multe informații legate de cazul prezentat puteți contacta slujitorii locali din biserica penticostală Emanuel-Viena, care vă stau cu drag la dispoziție.
Pastor Noane Ioan – 004369912363210 Prezbiter Codoban Cosmin – 00436889000247
Dumnezeu să mângâie și să binecuvânteze prin facerea de bine familia îndoliată.

Donatii – https://www.gofundme.com/f/7bgpa-ramona30-si-cei-6-copilasi-au-nevoie-de-ajutor?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=p_cp+share-sheet

——————————————-

DONAȚII / SPRIJIN FINANCIAR pentru proiectul nou!

--

5,00 EUR

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d