DEVOTIONALE

Devoțional | Tatăl tău vrea să vorbească cu tine

Şi voi n-aţi primit un duh de robie, ca să mai aveţi frică; ci aţi primit un duh de înfiere care ne face să strigăm: „Ava!, adică: Tată!” (Romani 8:15)

Duhul Sfânt este Duhul înfierii. Aceasta înseamnă că prin puterea Duhului Sfânt suntem parte din familia lui Dumnezeu. Am fost odată păcătoși, slujind diavolului, dar Dumnezeu ne-a răscumpărat – ne-a cumpărat cu sângele Fiului Său și ne numește fiii și fiicele Lui! Suntem copiii Săi preaiubiți.

Înfierea este uimitoare! Cineva care dorește un copil alege în mod intenționat unul și îl ia ca să fie a lui, pentru a-l iubi și îngriji. În anumite împrejurări, acest lucru poate fi chiar mai bun decât a fi născut într-o familie, deoarece atunci când copiii se nasc într-o familie, nu sunt întotdeauna doriți. Uneori, nașterea lor rezultă din alegerile pe care părinții lor le regretă. Dar când copiii sunt adoptați, sunt căutați și aleși intențonat.

Când alegem să ne punem credința în Isus Hristos, noua naștere ne aduce în familia lui Dumnezeu. El devine Tatăl nostru; devenim moștenitori ai lui Dumnezeu și moștenitori împreună cu Hristos (vezi Romani 8:16-17). El ne tratează ca un Tată iubitor, pentru că este un Tată perfect. Un tată bun vorbește cu copiii săi. El face multe lucruri pentru ei, la fel cum face Dumnezeu pentru noi, inclusiv să le vorbească, să le spună cât de mult îi iubește, să îi instruiască, să îi îndrume, să îi avertizeze, să îi încurajeze.  Citeste mai mult

--

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: