ANUNTURI

Haiti: Cei 17 misionari răpiți sunt încă în viață

Un înalt oficial al administrației Biden spune că guvernul SUA a obținut dovezi care demonstrează că unii dintre misionarii americani și canadieni răpiți luna trecută în Haiti sunt încă în viață.

Reuters relatează că oficialul, care a dorit să rămână în anonimat, nu a explicat ce fel de dovezi au primit și nu a oferit alte precizări care să demonstreze că membrii grupului mai sunt în viață după ce au fost răpiți sub amenințarea armei. Banda haitiană care și-a revendicat răpirea a cerut o răscumpărare de 17 milioane de dolari pentru eliberarea lor în siguranță.

Grupul include cinci copii de 3, 6, 14, 15 ani, cel mai mic având doar 8 luni. Cei 17 misionari au fost răpiți pe 16 octombrie, în afara orașului Port-au-Prince, în timp ce se îndreptau spre casă de la vizitarea unui orfelinat. Misionarii sunt parteneri ai Christian Aid Ministries din Ohio, care este o organizație de amishi, menoniți și alte grupuri conservatoare anabaptiste implicate în slujirea nevoilor fizice și spirituale din întreaga lume.

https://infocrestin.com/haiti-cei-17-misionari-rapiti-sunt-inca-in-viata/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: