Stiri

Sute de oameni s-au rugat pentru el. Bunul Samaritean s-a întors acasă după 16 zile la ATI

O veste bună pe care o aștepta multă lume. Viorel Pașca, omul care a îngrijit mii de bolnavi la Dumbrava a anunțat marți 9 noiembrie că s-a întors acasă. A avut afectați 75% din plămâni, iar medicii au fost rezervați în a spune cum va evolua situația sa.

După 16 zile petrecute în spital, majoritatea dintre ele la secția ATI, am ajuns din nou acasă. Se spune că primele zile acolo au fost critice și doctorii puneau sub semnul întrebării dacă voi trăi sau nu, având în vedere și afectarea gravă a plămânilor, în proporție de 75 %. Am fost conectat la aparat de oxigen având și 65 litri /minut, cantitatea scăzând apoi odată cu trecerea timpului. Timpul s-a scurs încet, dar nici o clipă nu m-am simțit în pericol. Nu m-am simțit rău și asta probabil și datorită rugăciunilor pe care mulți le-ați făcut pentru mine. Vă mulțumesc mult și pe aceasta cale, îi mulțumesc lui Dumnezeu care mi-a purtat de grijă în acest timp și datorită căruia sunt acum acasă. Mulțumesc deasemenea medicilor și asistentelor care m-au îngrijit într-un mod exemplar fără a putea să le reproșez ceva din toată perioada petrecută în spital”, spune Viorel Pașca.

Cunoscut și ca „Bunul Samaritean” de la Dumbrava, omul spune că: „în tot acest timp am putut să meditez mai mult și să realizez cât de multe lucruri mai trebuiesc făcute la Dumbrava și că dacă Dumnezeu va îngădui, vom schimba în bine activitatea noastră, aducând plusuri și lucruri de care mai este nevoie, lucruri de care nu mi-aș fi dat seama fără a fi acolo. Am văzut deasemenea că mii de oameni au fost interesați de starea mea de sănătate, înțelegând de aici că activitatea de la Dumbrava înseamnă mult, lucru care mă va face și mai responsabil de fiecare aspect în ce privește activitatea de ingrijire a bolnavilor fără adăpost. În continuare depind de aparatul de oxigen, dar mă simt mai bine”.

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura