DEVOTIONALE

Devoțional | Cum poți avea discernământ spiritual

Nu lua decizii doar în funcție de ceea ce cunoști despre o situație; analizează mai profund, ca să acționezi cu discernământ spiritual.

Discernământul spiritual este rezultatul apropierii de Dumnezeu. Acesta ne permite să pătrundem dincolo de suprafața unei situații și să vedem lucrurile în profunzime. Lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum par, așa că discernământul este un lucru valoros. Dacă avem discernământ la nivelul minții și al inimii, vom evita multe probleme. Vă încurajez să vă rugați în mod regulat pentru discernământ.

Dacă luăm decizii în funcție de modul în care arată lucrurile, în funcție de ceea ce ne gândim sau simțim, vom lua o mulțime de decizii neînțelepte. Ceva poate părea bun, dar totuși în adâncul tău ai sentimentul că trebuie să fii precaut și să nu mergi mai departe. Dacă așa stau lucrurile, atunci trebuie să aștepți și să te rogi mai mult, cerându-I lui Dumnezeu să te călăuzească prin Duhul Său, oferindu-ți discernământ spiritual. Să nu iei niciodată o decizie dacă nu ai pace sau dacă, pur și simplu, nu simți că așa ar trebui să procedezi.

Versetul de astăzi ne încurajează să înțelegem frica de Domnul. Și demonstrăm că avem frică de Domnul când alegem nu acționăm altfel decât simțim în duhul nostru că este bine. Frica de Domnul este demonstrarea reverenței față de El, alegând să Îl asculți, chiar dacă la nivel mental nu înțelegi de ce te îndeamnă să procedezi așa. Înveți să fii călăuzit de Duhul Sfânt când înveți să asculți și să ai reverență față de modul în care Dumnezeu îți vorbește, prin discernământ spiritual, așa că nu renunța – continuă să te rogi și să-L asculți. Citeste mai mult..

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: