CAZURI UMANITAREStiri

Asociatia Eliezer au nevoie și de ajutorul vostru pentru aca achiziționa o locuința pentru cei care ies din orfelinat la 18 ani

Asociatia ELIEZER  este pentru sufletele tinere , pentru cei care ies din orfelinat la 18 ani .
La această vârstă li se dă drumul din centre,din locul pe care poate multi din ei îl numeau “acasă” . Și ce se întâmplă cu ei mai departe? Rătăcesc prin lume pentru că nu mai au un loc pe care sa-l numească “casa “, toate visele și speranțele se năruie asupra lor , își iau viața în mâini așa cum e ea , fara pic de îndrumare.
Scopul acestei asociații este să venim în sprijinul lor , sa oferim din puținul nostru și lor , să facem împreună un plan pentru ca viitorul lor sa fie unul mai bun .
Timp de un an ,dorim sa ii găzduim ,sa le dăm o speranță și să ii integram în societate , vrem ca de această dată , să poată pleca în lumea mare fara sa poarte pe umerii lor povara zilei de mâine.
Pentru aceste suflete, membrii asociației au căutat un locaș unde tinerii să se simtă bine primiți, însă avem nevoie și de ajutorul vostru pentru a face posibilă achiziția locuinței. Cei care pot să ofere și își doresc , pot să doneze in acest cont orice sumă cred de cuviință , căci fiecare bănuț , duce la punerea unei cărămizii in plus la casă celor ce urmează să-și înceapă viața .

Asociatia Eliezer :

RO84BACX0000002209161001

BIC:BACXROBU

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: