StiriSTIRI EXTERNE

Donald Trump sunt credincios al vaccinului, milioane de vieți au fost salvate

Fostul președinte Donald Trump a oferit o apărare entuziastă a vaccinului COVID-19 în timpul unui interviu din această săptămână, spunând că este „mândru” de realizările administrației sale în această privință și crede că vaccinul a salvat milioane de vieți.
Trump a făcut remarcile în timpul unui interviu acordat revistei britanice The Spectator , care l-a întrebat pe fostul președinte despre mandate. El a spus că se opune mandatelor, deși a transformat rapid conversația în evidența administrației sale privind vaccinurile.
a acordat autorizație de utilizare de urgență pentru trei vaccinuri în timpul mandatului lui Trump: cele de Pfizer, Moderna și Johnson și Johnson.
Toate cele trei vaccinuri au făcut parte din parteneriatul operației Warp Speed ​​al administrației Trump cu sectorul privat. Scopul a fost dezvoltarea și distribuirea unui vaccin către publicul larg cât mai curând posibil.
„Uite, sunt credincios al vaccinului. Eu sunt cel care a venit cu el în nouă luni sau mai puțin. Și cred că milioane și milioane de oameni, cred că viețile au fost salvate peste tot în lume. Sunt foarte mândru de vaccin și nu ar fi putut să-l facă niciodată ”, a spus Trump despre administrația Biden. „Am făcut-o în mai puțin de nouă luni. Ar trebui să avem cinci ani și la sfârșitul a cinci ani, majoritatea oamenilor credeau că nu o vei avea.
Fără vaccin, a afirmat Trump, numărul morților ar fi putut fi comparabil cu pandemia de gripă spaniolă cu un secol mai devreme.
„Cred că am fi avut ceva foarte asemănător dacă nu am avea vaccinurile. Dar, din nou, am luat-o ”, a spus el. „Sunt foarte mândru de asta, dar sunt și mândru de faptul că cred că oamenii trebuie să poată face o alegere și să aibă libertatea lor.”

sursa: https://www.christianheadlines.com/contributors/michael-foust/im-a-believer-in-the-vaccine-trump-says-millions-of-lives-have-been-saved.html

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: