DEVOTIONALEEDITORIALE

Devoțional | Precum un copilaş

Dumnezeu vrea să vii la El ca un copil, având încredere deplină în El și crezând tot ceea ce îți spune.

Adevărat vă spun că, dacă nu vă veţi întoarce la Dumnezeu şi nu vă veţi face ca nişte copilaşi, cu niciun chip nu veţi intra în Împărăţia cerurilor. (Matei 18:3)

Versetul de astăzi descrie copiii ca fiind încrezători, umili, iubitori și iertători. Gândiți-vă doar la cât de mult ne-am bucura de viața noastră și de relația noastră cu Dumnezeu și cu alți oameni, dacă am trăi manifestând aceste patru virtuți. Isus crede că aceste calități sunt foarte importante, pentru că El spune că nu putem intra în Împărăția Cerurilor fără a le avea. Nu ne putem bucura de beneficiile Împărăției lui Dumnezeu și să păstrăm, în același timp, o atitudine greșită.

Când mă gândesc la auzirea vocii lui Dumnezeu, văd că este extrem de important să fii ca un copil, deoarece copiii cred ceea ce li se spune. Unii oameni spun: „Copiii sunt creduli, adică cred orice, oricât de ridicol ar suna.” Dar eu nu cred asta; ei sunt încrezători. Cu siguranță, Dumnezeu nu vrea să fim creduli sau naivi; El vrea să avem încredere. Uneori suntem trădați de oamenii pe care îi iubim și în care avem încredere și suntem tentați să nu mai avem încredere în nimeni, dar nu putem face pe toată lumea să plătească pentru ceea ce ne-a făcut o persoană.

Într-adevăr, există oameni în lume în care nu trebuie să avem încredere, dar există și o mulțime de oameni buni, și trebuie să refuzăm să trăim cu un spirit de suspiciune.

Citeste mai mult

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: