DEVOTIONALE

Devoțional | Amărăciunea ne împiedică să-I auzim vocea

Orice amărăciune, orice iuţeală, orice mânie, orice strigare, orice clevetire şi orice fel de răutate să piară din mijlocul vostru.  (Efeseni 4:31)

Amărăciunea față de Dumnezeu este o piedică sigură în a-I auzi vocea. Atunci când amărăciunea încearcă să te cuprindă, trebuie să te opui. De multe ori, diavolul încearcă să ne facă să credem că suntem singurii care avem probleme. Nu vreau să par lipsită de compasiune, dar oricât de grave ar fi problemele noastre, cineva are întotdeauna o problemă mai mare.

La un moment dat, a lucrat pentru mine o femeie al cărei soț a părăsit-o după treizeci și nouă ani de căsătorie. Pur și simplu i-a lăsat un bilet și a plecat. A fost o tragedie pentru ea! Am fost atât de mândră de ea când a venit la mine după câteva săptămâni și mi-a spus: „Joyce, te rog să te rogi pentru mine ca să nu mă supăr pe Dumnezeu. Satan mă ispitește atât de tare să mă supăr pe El. Nu mă pot supăra pe Dumnezeu. El este singurul prieten pe care-L am. Am nevoie de El!”

Amărăciunea încerca să prindă rădăcini în inima prietenei mele, pentru că viața ei nu decurgea așa cum își dorise. Când suntem răniți, trebuie să înțelegem că fiecare persoană are un liber arbitru și că nu putem controla această voință liberă – nici măcar prin rugăciune. Citeste mai mult

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: