ANUNTURI

Nelu Brie: Adi Martiniuc a plecat acasă la Domnul. ramane o sotie si 4 copii!

Port un mare respect față de acest om al lui Dumnezeu, soț și tată! A plecat dintre noi prea repede, la doar 41 de ani. Pentru el nu mai putem face nimic. Pentru cei patru copii rămași orfani și pentru soția lui, Patty, putem să ne arătăm dragostea creștină, rugându-ne și dăruind.

Patty este căsătorită cu Adrian, de aproape 20 de ani și au patru copii frumoși: Lucas 13, Seth 10, Jacob 5 și Sarah 3. În ultimele trei săptămâni, Adrian s-a luptat pentru viața lui așa cum era luptându-se cu Covid. În această seară, 23 august, Adrian a mers să fie cu Domnul. Patty se găsește acum în cea mai întunecată furtună. Știm că Dumnezeul nostru este cu ea și știm că numai El îi poate mângâia inima sfărâmată, dar cerem cu sinceritate ajutorul și rugăciunile tale.

Strângem fonduri pentru a ne ajuta cu cheltuielile de înmormântare și pentru a ne ajuta prietenul cel puțin pentru următoarele câteva luni, deoarece acum este văduvă, având grijă de copiii ei mici. Apreciem foarte mult sprijinul dvs. financiar și mai ales ridicarea lui Patty și a familiei ei în rugăciunile voastre.

Donatii – https://www.gofundme.com/f/martiniuc-family-funeral-expense-fund?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=p_cp%20share-sheet&fbclid=IwAR1bhWjWgEg8yLrxn0txjg78qcykMuRl6XTf9WfH0sa72YrC0-MgB_ZWBps

SPRIJIN FINANCIAR pentru proiectul nou!

SPRIJIN FINANCIAR pentru proiectul nou!

5,00 EUR

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: