DEVOTIONALE

America liberă de ieri și America sub sistemul odios totalitarist de azi. Ajutor!

America liberă de ieri și America sub si

America liberă de ieri și America sub sistemul odios totalitarist de azi. Ajutor!Foarte mulți din acest oraș care avem afaceri cu azile de bătrâni se încadrează în domeniul Health Care și se pregătește tuturor care nu se conformează noilor restricții desființarea, o desființare prin forță, prin impunerea unei ideologii bolnave și dictatoriale, fără nici o logică. După zeci de ani în care au avut parte de taxele noastre, conducerea de astăzi care dorește impunerea agendei globalist anticriste vrea desființarea noastră prin forță.În anul trecut oamenii cereau ajutor datorită acțiunilor abuzive ale BLM și președintele Trump a oferit Garda Națională, guvernul statului Portland nu a acceptat nici un ajutor, lăsând populația la mâna BLM. Acum guvernatoarea Statului pe motivul Delta cere ajutor administrației Biden, să trimită Garda Națională în Oregon, probabil are pregătit ceva și are un plan referitor la indecișii care nu vor vaccinul experimental, nu vor nici în ruptul capului să-și dea trupul ca experiment pentru acest guvern abuziv.

Lipsirea de libertate poate să fie următorul pas în acțiunile acestor progresiști globaliști, distrugerea afacerilor și aruncarea nevaccinaților și celor care nu se supun lor în stradă sau temnițe se vede că devine un deziderat al Partidului Democrat și al președintelui Biden, o marionetă a politicienilor progresiști.Dictatura medicală de astăzi, fără nici o logică, dorește impunerea experimentului medical, deși n-are eficiență, deși infectarea vaccinaților este reală, deși efectele secundare pot să fie dezastroase iar numărul morților în rândul vaccinaților crește. Toate acestea sunt ignorate de mass media progresistă, aservită acestui regim dictatorial progresist.

Toate lucrurile acestea le-am spus ca să puteți vedea gravitatea problemei, să vă rugați pentru noi, iar în locurile în care nu s-a ajuns atât de departe să puteți să vă împotriviți acestei dictaturi totalitariste, să puteți să vă apărați libertatea care devine tot mai rară pe acest pământ cucerit de această ideologie diabolică progresist globalistă.Citiți tot articolul aici: https://paginacrestina.wordpress.com/2021/08/19/america-libera-de-ieri-si-america-sub-sistemul-odios-totalitarist-de-azi-ajutor/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: