StiriSTIRI EXTERNE

Afganistan: Talibanii ucid toate persoanele care au biblia instalată pe telefon

Talibanii ucid în Afganistan toate persoanele care au Biblia descărcată pe telefonul mobil, a denunțat o organizație creștină non-profit, potrivit Breitbart.
Talibanii, o organizație teroristă islamistă radicală, au preluat duminică conducerea țării după ce au înconjurat capitala țării, Kabul, determinându-l pe fostul președinte Ashraf Ghani să fugă. Talibanii au condus Afganistanul până în 2001, când Statele Unite au invadat țara.
Potrivit SAT-7, o organizație care difuzează programe creștine pentru bisericile și creștinii din Orientul Mijlociu și Africa de Nord, talibanii folosesc „spioni și informatori” pentru a persecuta minoritatea creștină din țară.
„Auzim din surse de încredere că talibanii cer telefoanele oamenilor, iar dacă găsesc o Biblie descărcată pe dispozitivul tău, te vor ucide imediat”, a declarat președintele SAT-7 America de Nord, Dr. Rex Rogers, pentru Religion News Service. „Este incredibil de periculos în acest moment pentru afgani să aibă ceva creștin pe telefoanele lor. Talibanii au spioni și informatori peste tot”.

Alte organizații creștine non-profit și ministere specializate în asistarea creștinilor persecutați din întreaga lume au tras și ele un semnal de alarmă, subliniind natura nemiloasă a conducerii talibane. Un contact creștin al unui partener al Release International a descris situația ca fiind „dezastruoasă” într-un raport publicat luni. Release International este o slujbă creștină care asistă, de asemenea, creștinii persecutați din întreaga lume.  

citeste mai mult

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: