DEVOTIONALE

Cele mai scumpe cuvinte: Mulțumesc și Iartă-mă

(1 Tes 5:18) Mulțumiți lui Dumnezeu pentru toate lucrurile, căci aceasta este voia lui Dumnezeu, în Hristos Isus, cu privire la voi.

Fără aceste cuvinte lumea ar fi mai săracă, familiile s-ar ruina, iar căsnicia ar rezista puțin peste asfințitul soarelui. Conform unor statistici aceste cuvinte sunt cel mai puțin întâlnite în vocabularul pământenilor, indiferent de rasă, limba sau cultură.

Cuvintele mulțumesc și iartă-mă sunt atât de scumpe, încât cei mai mulți preferă să le pironească între dinții încleștați, numai nu care cumva să facă fericit pe cineva prin recunoștință. Alții preferă să moară decât să „slobozească” vreun astfel de cuvânt.

Melodia celor două cuvinte se pune în scenă pe arpegiul educației și se cântă în gama bunului simț, iar simfonia lui Dumnezeu din noi, creează bine în jur și mult frumos.

Nu fi zgârcit cu aceste cuvinte! Ajută și tu la petecirea lumii decăzute în care supraviețuim, la plombarea „găurilor negre” din universul emoțional. Hai că se poate!

--

Nu mai căutați dreptul prin instanțele neputincioase. Mulțumiți-vă cu ce aveți, renunțați chiar și la ce vi se pare că vi se cuvine și iertați tot ce v-ar putea omorî. Citeste mai mult

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura