ANUNTURI

Familia Meici: Va mulțumim! Acceptam voia Domnului chiar dacă este foarte greu. Dumnezeu ne-a dat acest copil pentru 7 ani,a fost o binecuvântare

Va mulțumim din suflet tuturor pentru prezenta voastră fiind alături de noi trecand prin cele mai grele momente ale vietii.Am fost întăriți si mângâiați de participarea voastră fizica simitindu-va aproape de noi cu inima dar și prin mesaje și alte moduri.Multumim pentru rugăciunile voastre și gândurile voastre bune.Scuze ca nu am putut răspunde tuturor.
Mulțumim Bisericii Poarta Cerului pentru tot ce facut pentru noi si tuturor persoanelor implicate,Familiei,Pastorilor și departamentului Muzical-Media-Ordine,Prietenilor,Vecinilor,Colegilor de servici de la Filarmonica,Facultate,Aptiv,
Muzicienilor veniti din tara și din afara tarii,Doamnei învățătoare și colegilor de clasa a lui Elias si toate grupele unde a fost el implicat(scoala duminicala,scoala de muzica grupa de sport,etc)
Dumnezeu ne-a dat acest copil pentru 7 ani,a fost o binecuvântare și ai mulțumim,iar acum e la Domnul în cer canta impreuna cu îngerii.Noi am trăit alături de el cei mai intensi si frumosi ani.
Acceptam voia Domnului chiar dacă este foarte greu,el este suveran și atotputernic,trăim cu nadejdea si speranța revederii ca la vremea hotarata vom fi dinou impreuna pentru veșnicie.

Familia Meici

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: