ANUNTURIEDITORIALE

Devotional – Credinta pentru ce este imposibil

Se poate să treci prin cea mai grea furtună din viața ta – o luptă financiară, probleme în afaceri, defăimări, probleme în familie sau o tragedie personală. Neliniștea te ține treaz noaptea, un nor fiind asupra ta. Când te trezești, durerea apăsătoare este încă în tine și strigi: „Doamne, cât timp vei permite să trec prin asta? Când se va termina?”

Să ne uităm o clipă la experiența lui Israel din Refidim: „Toată adunarea copiilor lui Israel a plecat din pustiul Sin, după călătoriile zilnice, pe care poruncise Domnul să le facă; şi au tăbărât la Refidim. Acolo poporul n-a găsit apă de băut. Atunci poporul a căutat ceartă cu Moise. Ei au zis: „Dă-ne apă să bem!” Moise le-a răspuns: „Pentru ce căutaţi ceartă cu mine? Pentru ce ispitiţi pe Domnul?” Poporul stătea acolo, chinuit de sete, şi cârtea împotriva lui Moise. El zicea: „Pentru ce ne-ai scos din Egipt, ca să ne faci să murim de sete aici cu copiii şi turmele noastre?” (Exodul 17:1-3). Scriptura arată că Dumnezeu l-a condus pe Israel în cel mai uscat loc din întreaga pustie – nicio fântână, niciun izvor, niciun un firicel de apă – El a îngăduit să le crească setea. Oamenii s-au plâns la Moise, dar Dumnezeu avea un plan! Nu voia să permită moartea lor; ci avea un rezervor de apă pe care-L pregătise cu mult timp înainte.

De ce a făcut Dumnezeu toate acestea? El aștepta un răspuns al credinței din partea Israelului. El spunea: „Te-am dus prin toate aceste lucruri, dar ai refuzat să înveți. Acum, vei avea încredere în Mine?”

Mulți creștini sunt testați și încercați chiar acum din cauza șomajului. Economiile lor se diminuează, iar situația pare lipsită de speranță. Alții îndură diferite forme de suferință. Nu este niciodată ușor. Acești oameni credincioși, plini de anxietate, vin la biserică și ridică mâinile în laudele Domnului. Ei zâmbesc și își îmbrățișează frații și surorile lor în Hristos, dar totuși, trec printr-o durere îngrozitoare și prin nesiguranță.

CITESTE MAI MULT: https://alfaomega.tv/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: