DEVOTIONALE

Misiune încheiată! #Roșia Montană

Suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru faptul că țara asta are oameni cu inimă mare. Pentru ei merită să lupți, să trăiești, chiar sa mori ( cea din urmă nu mai este necesară, a murit Hristos și e suficient).

Un simplu apel pe Facebook, iar oamenii buni au simțit îndemnul Duhului Sfânt și au sărit cu banii lor, frigidere, canapele, mașini de spălat, mobilier, paturi, haine etc. Nu pot aminti tot ce s-a adunat și a umplut un TIR și un microbuz. Da, chiar mai există oameni miloși.

Cea mai mare onoare pe care Hristos mi-a făcut-o pe acest pământ este sa păstoresc o Biserică precum Betleem. Vie, vibrantă, slujitoare, misionară și plină de dorința de implicare în orice lucrare bună. Capacitatea voastră de coordonare și strângere de ajutoare este uluitoare.

La destinație am găsit oameni frumoși, foarte frumoși! Moții sunt oameni sinceri, liberi, gospodari, iar cerul parcă e mai strălucitor strecurat prin ochii lor. Oamenii munților au cugetul mai curat și mintea limpede. Am învățat foarte multe de la voi.

Când o clipă își întoarce Dumnezeu privirile, poate rămâne prăpăd în urmă. De motive nu merită să vorbim, câte blesteme și înjurături se înalță spre Dumnezeu zilnic, ce preocupări legislative au aleșii noștri de la nivel înalt, să nu ne mire faptul că uneori norii se mai dezlănțuie.

Într-adevăr, oamenii au fost devastați de prăpădul viiturilor. Copaci smulși din rădăcină, case umplute peste ferestre de ape, oameni deznădăjduiți, cu mobila umflată de la apă, cu frigidere distruse și saltele umplute cu mâl. Doamna M. a pus o folie peste salteaua plină de mâl să își poată culca cei patru copii.

Nimeni nu se mai gândește la lux, răutate sau alte lucruri, toți cei afectați se gândesc doar la supraviețuire. Două doamne nu își vorbeau de 20 de ani, nenorocirea le-a făcut cele mai bune prietene.

Mulțumim Domnului pentru tot suportul Său.

Fratele păstor Marcu Blăjan ne-a primit cu brațele deschise. Pare a avea nume predestinat. Un om mai blajin și mai blând, rar am văzut în viața asta. A alergat după noi ca un tânăr de 30 de ani fără a se plânge de ceva. Respectat de toți, indiferent de rasă sau confesiune. Un om vorbit de bine, cum se cuvine sfinților. Iar sora Lidia, încununează slujirea dumneavoastră cu dăruirea dânsei de mamă și slujitoare a cerului.

Fratele păstor Oliver Sturdza. Un om cu o inimă mai mare decât el însuși. Atâta energie și entuziasm în slujirea oamenilor, de asemenea nu întâlnești zilnic. Dănuca, așa cum îi spune fratele Oli soției, este la fel o femeie modestă și slujitoare. Naomi Sturdza și ceilalți copilași, sunteți o familie minunată!

Echipa din Săcălaz. Mulțumim Andreas pentru inițiativa de a ne ajuta în acest proiect! Mulțumim Bisericii pentru dărnicie, vouă, tineri minunați, pentru implicare.

Paul și Ionuț. Fântâna curățată de voi are apă, limpede ca inima voastră slujitoare.

Vali și Gabi. Voi ați fost puși în „locurile cele mai de jos”. Acum purcelușii au din nou căsuță:). Dar am rămas uimit că nu ați comentat o clipă sarcina primită, și ați slujit cu atâta bucurie. Să știți că pe toate fronturile am fost mânjiți până după urechi, cu de toate. De la mâl, ulei ars, păcură, noroi și altele.

Mihai și Ioan. Tanti Silvia nu vă va uita niciodată. Nici Dumnezeu. Ați urcat acolo, ați văzut nenorocirea acestei femei, nu ați venit nici la masa cu noi. Ați dormit acolo în baracă. Doar voi și drujba și lopețile, sapa, târnăcopul, roaba și Dumnezeu. Îngerii au fost martori la fiecare metru liniar de lemn tăiat și manevrat de voi. A fost o onoare să vă cunosc.

Citeste mai mult

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: