Stiri

Tânărul care a luat bacalaureatul deşi suferă de sindromul Down: „Am învățat cu ajutorul lui Dumnezeu și al lui Iisus Hristos…”

“Am invatat cu ajutorul lui Dumnezeu si al lui Iisus Hristos. Am invatat foarte mult, nimic nu e usor, omul functioneaza cu mintea, nimic nu se face fara munca. Am luat 5,20 la romana, 6,75 la istorie si 8,55 la geografie. Sunt fericit. Vreau sa urmez acum Facultatea de Teologie, vreau sa devin preot, pentru ca imi place sa ma rog, sa citesc si sa scriu din Biblie. Geografia Romaniei imi place cel mai mult”, a spus, intr-o conferinta de presa, Mihai Moceanu.

Mama lui Mihai, Maria Moceanu, a afirmat, la randul sau, ca a lucrat cu acesta in fiecare zi, timp de 12 ani, pentru a ajunge la rezultatul de la bacalaureat

“Munca noastra a fost sa aratam ca se poate, e o munca in spate care nu se poate cuantifica. Cu ajutorul lui Dumnezeu si al muncii de zi cu zi am reusit. Nici noua nu ne-a fost usor, in cei 12 ani am lucrat cu Mihai in fiecare zi. Am lucrat acasa, dupa-amiaza, din clasa a I-a, am facut rezumate, am conspectat, am adus de la scoala caiete, am colaborat cu unii profesori, am fost eu la meditatii la profesori. Munca de acasa l-a facut sa reuseasca. Eu, in adancul sufletului, am stiut ca isi va lua bacalaureatul. E o mare realizare, vreau sa transmit parintilor sa nu renunte, pentru ca foarte multi parinti abandoneaza cand dau de greu. As transmite societatii – primiti-i in mijlocul vostru pe acesti copii, sunt deosebiti. As spune parintilor sa lupte, sa insiste si vreau sa le transmit ca prin munca se poate ajunge la un final fericit. Copiii care pot trebuie sustinuti”, a spus Maria Moceanu.

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: