DEVOTIONALE

Devoțional | Puterea Duhului Sfânt

Dacă Isus a avut nevoie de puterea Duhului, cu siguranță avem și noi nevoie.

Ci voi veţi primi o putere, când Se va coborî Duhul Sfânt peste voi, şi-Mi veţi fi martori în Ierusalim, în toată Iudeea, în Samaria şi până la marginile pământului. (Faptele Apostolilor 1:8)

Duhul lui Dumnezeu dă putere celor care vor să-I audă glasul și să-L slujească. Când cineva își dorește să facă ceva și nu are putere să o facă, această putere poate veni prin primirea botezului cu Duhul Sfant.

Poate vă amintiți că Isus a fost botezat prin scufundare în apă, dar El a fost botezat și cu Duhul Sfânt. Cu alte cuvinte, El a fost scufundat în putere, ceea ce I-a permis să îndeplinească sarcina pe care Tatăl L-a trimis-o să o facă.

Faptele Apostolilor 10:38 spune: „Cum Dumnezeu a uns cu Duhul Sfânt şi cu putere pe Isus din Nazaret, care umbla din loc în loc, făcea bine şi vindeca pe toţi cei ce erau apăsaţi de diavolul; căci Dumnezeu era cu El.”

Înainte de a-Și începe slujirea publică, El a fost uns cu Duh Sfânt și cu putere. Când suntem plini de Duhul Sfânt, suntem capabili să auzim vocea lui Dumnezeu mai clar și suntem pregătiți de slujire pentru Împărăția Sa, pentru că putem să ne bazăm pe puterea (abilitatea și eficiența) Duhului Sfânt pe care L-am primit, atunci când a venit peste noi ca să Îi fim martori. Această putere ne capacitează să facem ceea ce Dumnezeu dorește să facem.

CITESTE MAI MULT

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: