DEVOTIONALEEDITORIALE

Onisim Botezatu: Marea relaxare sufletească. Pacea!

După o perioadă cu foarte multe restricții, ordonanțe, masuri, măști, statistici, armată, poliție etc. vestea relaxării vine cu mare bucurie. Nu mai purtăm măști afară! Wow!

Cumpliții îndrăciți gadareni erau legați cu lanțuri și bântuiau prin cimitire. Erau plini de demoni. La legăturile demonice, oamenii au mai adăugat și legăturile cu lanțuri de fier. Dacă tot nu îi putem elibera, măcar să îi legăm și mai sigur, nu care cumva să ne facă rău.

Imaginați-vă cum au trăit ei „marea relaxare” spirituală. Când sufletul este dezlegat, lanțurile trupești pică de la sine. Nu tutunul e marele păcat, nici alcoolul, nici alte chestii, ci legătura demonică a sufletului tău. Fii eliberat în Numele lui Isus!

Relaxarea sau libertatea sufletească nu este condiționată de ceva sau de cineva, libertatea sufletului este dreptul tău. Un drept câștigat la Calvar prin preț de sânge de către Hristos.

Cu ușile încuiate, cu stări anxios depresive, terorizați de frică, îngrijorați și flămânzi, cu inimile încărcate de dramă, ucenicii agonizau disperarea CITESTE MAI MULT

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: