DEVOTIONALEEDITORIALE

GHIȚĂ IGNAT: „Minunat” e puțin spus!

Citeam din Biblie astăzi și am găsit în cartea Judecători: „Vestirea nașterii lui Samson”. Toate lucrurile, întâmplările, relatările scrise în Biblie sunt de-a dreptul minunate, însă un verset anume mi-a sărit în ochi și mi-a umplut inima de bucurie. Tatăl lui Samson îi cere numele Îngerului care i-a adus vestea că va avea un fiu. Răspunsul m-a uns la inimă: „îngerul Domnului i-a răspuns: Pentru ce îmi ceri Numele? El este MINUNAT.”

Numele Dumnezeului nostru este într-adevăr minunat, puternic, sfânt! Inima noastră trebuie să se teamă și să se bucure în același timp, de faptul că avem harul să-I putem rosti Numele.

În Numele lui Iisus Hristos demonii, bolile, viciile nu mai au putere asupra celor ce cred. Diavolul, cel mai mare și puternic dușman al nostru, este neputincios în fața puterii care se găsește în Numele lui Iisus Hristos.

Nu vă lăsați amăgiți, marea sărbătoare a învierii Domnului Iisus care ne stă în față nu este despre îmbuibare cu mâncare și băutură, nu este despre a vizita neamurile sau despre zilele libere de muncă.
Ci este despre Putere, despre Libertate, despre viața noastră schimbată, despre unica șansă să călcăm pe urme Lui ( Mântuitorului), despre păcatele noastre (oricare ar fi ele) iertate, șterse ca și cum nu au fost niciodată.
Nu vă lăsați amăgiți de curentele moderne (progresiste) care încearcă să pună jertfa Domnului Iisus într-un con de umbră și care vor să promoveze dumnezeul-om, adică omul fără de Dumnezeu, omul care să creadă că el poate, că el este și că doar el contează.

Fără jertfa mântuitoare de pe crucea din dealul Golgotei omenirea nu ar fi ajuns până aici, nimic din ce se vede astăzi în aceasta lume nu ar fi existat fără jertfa adusă de bună voie de Domnul Iisus Hristos pe cruce.

--

Nu sunt povești, este realitatea în care ori acceptăm să trăim, ori nu, și astfel ne amăgim singuri…

Om bun, oricare îți este statutul social, funcția pe care (vremelnic) o deții, oricât ai fi de bogat și privilegiat, oricâte relații sus puse ai avea… vine ziua (de multe ori e mai aproape decât credem sau ne imaginăm) în care vei sta la judecată înaintea lui Dumnezeu!

Nimic din ce ai făcut (bun sau rău) pe acest pământ nu va putea să te îndreptățească înainte lui Dumnezeu.
Singura mare șansă să scapi de chinul veșnic este să accepți jertfa de pe Golgota, să accepți că Iisus Hristos a murit pentru tine, doar în Numele Lui poți fi primit în Împărăția lui Dumnezeu. Biblia zice: „în nimeni altul nu este mântuire, căci nu este sub cer nici un alt nume dat oamenilor, în care să fie mântuiți”, decât Numele Iisus Hristos.

--

Sărbători binecuvântate tuturor!

GHIȚĂ IGNAT

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura