MARTURII

Familie fericită i-a murit soțul, și a crescut singură copii A trecut biruitoare printr-o tragedie

O femeie ce provine dintr-o familie de atei, cu o copilărie grea, ne povestește experiența vieții ei. Și-a cunoscut viitorul soț la școală, atunci când era era în clasa a 9a, iar soțul ei în clasa a 10. După ce au trăit câțiva ani împreună după căsătoria lor, soțul ei a murit și a rămas singură cu copii ei. O poveste de viață din care vom învăța multe și prin care, mai ales (dar nu numai) cei care din varii motive și-au pierdut partenerul de viață vor fi încurați și întăriți să-și continuie viața împreună cu Dumnezeu.

Atunci când ești singur, părăsit și simți că nu mai ai pe nimeni sprijin și ajutor, când toți cei din jur îți întorc spatele și refuză să-ți ofere alinare, dacă îl ai pe Dumnezeu alături, poți înainta mult mai ușor! Ascultă toată mărturia pentru a afla totul și vei rămâne surprins cum, împreună cu Dumnezeu, această femeie a dus pe umeri așa mari poveri cum alții nu le-ar fi putut duce. Adaptare făcută de Misiunea Creștină ” Stăruință În Rugăciune”

https://www.facebook.com/staruintainr​… Dacă dorești să slujești lucrării lui Dumnezeu ca voluntar în cadrul misiunii, înregistrând audio mărturii creștine scrise, și/ sau traducând din alte limbi videoclipuri creștine pline de însemnătate, vă rugăm să ne contactați. Puteți face cel puțin un lucru pentru Domnul, dacă aveți un telefon cu internet, sau un laptop – Puteți face înregistrări audio, citind anumite mărturii scrise, mărturii ce vor fi apoi transformate de echipa noastră în format video și postate pe youtube, ajungând la mii de utilizatori, totul în Română, fără să fie nevoie să cunoașteți o limbă străină – Dacă cunoașteți o limbă străină, puteți traduce în română predici, și/sau mesaje/mărturii, sau, din română în altă limbă. Echipa noastră vă va călăuzii pas în tot procesul.

Nu trebuie să fiți un as al sistemelor softwhere, trebuie doar să aveți iubire pentru Dumnezeu, dorință de a face lucrarea Lui, și timp liber. Ne puteți scrie pe linck-ul de facebook de mai sus, sau puteți lăsa un comentariu. Dumnezeu să vă binecuvinteze!

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: