APEL RUGACIUNEStiri
Trending

Cerere in rugaciune pentru familia Țugui Liviu si Corina, fetita cea mare Sarah a murit!

Cerere in rugaciune pentru familia Tugui Liviu si Corina din Vicovu de Jos. Tata fara se vrea a dat cu masina peste fetita cea mare Sarah si din pacate fetita a murit! Dumnezeu sa ii intareasca sa ramana tari si uniti!

Bucovinamedia scrie: Bărbatul de 27 ani, din comuna Vicovu de Jos, în timp ce conducea autoturismul marca BMW, a intrat de pe DN 2H în curtea firmei, care aparține tatălui său.

Potrivit polițiștilor, după ce a intrat în curtea societății, acesta a efectuat viraj dreapta pentru a pătrunde pe o alee, moment în care nu a observat că fiica sa se juca în șezut, pe pavaj și a trecut cu roata dreapta față peste micuță.

Speriat, bărbatul a luat micuța în mașină și a transportat-o către Spitalul Municipal Rădăuți, apelând totodată și SNUAU 112.

Pe raza comunei Horodnic de Jos acesta s-a întâlnit cu ambulanța care a transportat-o pe fetiță la Spitalul Municipal Rădăuți. Din cauza leziunilor suferite, la ora 16.30, minora a decedat la Spitalul Municipal Rădăuți. Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

--

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal dosar privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru PROIECTUL NOU CRESTIN TOTAL

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru PROIECTUL NOU CRESTIN TOTAL

--

5,00 EUR

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura