ANUNTURI

Devoțional – Dumnezeu are un plan grozav doar pentru tine!

Fiecare să-şi cerceteze fapta lui, şi atunci va avea cu ce să se laude numai în ceea ce-l priveşte pe el, şi nu cu privire la alţii. – Galateni 6:4

Trebuie să ne abținem să ne mai comparăm cu altcineva, pentru că Dumnezeu nu dorește să fim frustrați și să ne simțim nevrednici de binecuvântările pe care El dorește să ni le dea.

Nu este corect să ne comparăm viața cu a altora – nici față de alții, nici față de noi. Nu este corect față de alții pentru că, dacă devenim geloși pe ceea ce au, pe ceea ce știu, pe cum arată, etc., începem să nu ne mai placă de ceilalți. Atunci nu mai putem să-i apreciem ca pe niște oameni minunați, creați de Dumnezeu.

Nu este corect față de noi, deoarece limitează planul lui Dumnezeu pentru viețile noastre. Compararea Îi spune lui Dumnezeu: „Vreau să-Ți limitez lucrarea în viața mea la asta și la nimic altceva. Vreau doar să fiu ca și cealaltă persoană”.

Dar Dumnezeu are un plan individual pentru fiecare dintre noi. Planul Lui pentru tine e mai mare decât ai putea să-ți imaginezi. Nu te uita la planurile Lui pentru alții ca să poți trăi planurile pe care le are El pentru tine și să primești binecuvântările care decurg din ele.

--

Rugăciune
Duhule Sfinte, ajută-mă să-mi cercetez inima cu sinceritate și să descopăr orice gelozie, resentiment sau frustrare care s-a dezvoltat în mine prin compararea cu alții. Vreau să fiu tot ce vrei Tu să fiu și să trăiesc viața pe care o ai pentru mine.

Material tradus și adaptat cu permisiune din cartea Promises for everyday life (J.M.)

https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/12671-devotional-dumnezeu-are-un-plan-grozav-doar-pentru-tine?fbclid=IwAR0D6HhsvEyMAfjd9qMa6ajLIPb-yKLztbtLW5NtGAkfb6dC20mw_71gdxg

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura