Albume: DemoMUZICAVIDEO-URIVIDEOCLIP OFICIAL

Teo Family – Demo Album | Multumesc

Un album plin de colaborari cu echipa Razvan Reste si echipa BBSO, Ionut si Adela Craciun, Adi Kovaci, Dodo Danciu, Dani Cimpean si altii!
Acum Pe toate platformele on-line.


Desi in ultima perioada am trecut prin tot felul de experiente, niciodata nu l-am simtit pe Dumnezeu mai aproape de noi ca pana acum, iar albumul “Multumesc”, nu face decat sa confirme aceasta. Ne bucuram sa va prezentam cateva trairi puse pe versuri, pline de recunostinta fata de Tatal nostru din ceruri, care ne iubeste atat de mult. Vrem sa venim impreuna cu inimi pline de multumire, credinta si bunavointa, inaintea Celui care in fiecare dimineata isi reinoieste bunatatea fata de copilasii Sai, pentru care a dat totul.

Multumim, Doamne, ca ne vorbesti si ne ocrotesti prin incercari si prin furtuni, si ne binecuvintezi chiar si in mijlocul necazurilor. Ne incredem in Tine, chiar daca de cele mai multe ori nu intelegem planurile Tale, care ne scot de atatea ori din confortul nostru, pentru ca pana la urma sa ne faci fericiti. Stim ca toate lucreaza spre binele nostru si spre slava Ta. Multumim ca prin aceste incercari efemere ne feresti de lucruri care ne pot pune in primejdie viata vesnica. Te cuprindem cu amandoua maini, asa cum Fiul Tau, Hristos, ne-a cuprins la Crucea calvarului. Ne incredem in Tine si in Harul Tau, care ne va fi indeajuns si de acum inainte, pana cand ochii nostri te vor vedea fata in fata.

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: