ANUNTURI

Teo Family: Acum, dupa ce au trecut cateva ore de la socul cutremuratoarei vesti, mintea noastra incepe sa realizeze golul imens pe care l-a lasat Corneliu in urma plecarii lui la Domnul.


Pentru noi, Corneliu a fost mai mult decat un unchi. Ne-a fost prieten, confident, sfatuitor.
Isi facea mereu timp pentru familie, desi a fost unul dintre cei mai ocupati oameni din cati am cunoscut vreodata.
Mi-a ramas impregnat in memorie timpul studentiei lui, cand, pentru o perioada, a locuit cu noi la Timisoara. In acest timp, ne-am atasat si mai mult de el. Mai apoi, dupa ce si-a inceput studiile in Croatia, a “ramas” in continuare alaturi de noi prin zecile de carti de zootehnie si teologie, ramase in bibioteca noastra. In lipsa altor carti, citeam N. T. Wright, John Stott , Tozer, care, fara sa realizez in momentul respectiv, au ajutat la conturarea vietii mele de credinta.
In ultimii ani, am tinut legatura mai mult online, dar ne bucuram atat de mult de fiecare data cand, in vizitele lui in Anglia, mai poposea si pe la noi.
Cu 5 ani in urma, am slujit pentru prima ora impreuna in Londra, in cadrul conferintei “Credinta. Familie. Societate.” Simplitatea si modestia lui erau iesite din comun, specifice marilor oameni ai lui Dumnezeu. Cu o seara inainte de conferinta, ne povestea la grupul de casa despre cat de important este sa ne pastram o minte deschisa si dornica de a invata mereu, din toate. Tin minte si acum, cand a aratat cu degetul spre Mateo, care se juca prin camera, si ne spunea ca avem de invatat atat de multe lucruri chiar si de la un copil. Ne incuraja mereu, nu doar de pe buze, si spunea ca se lauda cu slujirea noastra ori de cate ori avea ocazia. In prezenta lui, ne simteam atat de valorosi si ne-am bucurat sa aflam ca impartim aceeasi dragoste pentru versurile lui Ioanid. Corneliu a fost unul dintre sfatuitorii nostri privind calitatea versurilor pieselor noastre (din punct de vedere teologic). Am fost atat de onorati cand a acceptat sa ne scrie cateva randuri la descrierea piesei “Cuvantul”!

Iti multumim, Corneliu, ca ai fost atat de prezent in vietile noastre si ca ai lasat in urma o marturie demna de a fi urmata! Chiar daca ai plecat atat de repede acasa, multumim ca ne-ai adus aminte ca Dumnezeul pe care tu l-ai slujit, va ramane in continuare langa noi!

Corneliu, om “evlavios și temător de Dumnezeu, împreună cu toată casa lui. El făcea multe milostenii poporului și se ruga fierbinte lui Dumnezeu în orice vreme” (Fapte 10:1)

You will be dearly missed!

Ligia – https://www.facebook.com/teofamilymusic

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: