ANUNTURI

Ben Oni Ardelean: Dezaprob total varianta inițială a Proiectului de Lege privind organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie pe modelul Barnevernet și Jugendamt.

Dezaprob total varianta inițială a Proiectului de Lege privind organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie (PL-x nr. 145/2023), pe modelul Barnevernet și Jugendamt.

În urma unei discuții, de urgență, cu ministrul Gabriela Firea și colegii implicați în cazurile Bodnariu, Furdui, Barbu etc., întreprindem toate demersurile, alaturi de grupurile parlamentare din arcul guvernamental, pentru a retrimite în comisiile parlamentare acest Proiect de Lege.

Am luptat de-a lungul timpului cu abuzurile unor instituții de opresiune asupra familiilor din Europa. Nu vom lăsa ca tentaculele lor veninoase să pătrundă și în România! Proiectul va fi amendat și dezbătut astfel încât sa respingem categoric ca un Jugendamt sau Barnevernet sa poata lua ființă în țara noastră. Această formă a legii este inadmisibilă și trebuie modificată!

O luptă continuă se pare, dar nu vom renunța!

Aveți încredere!

--

Ben Oni Ardelean

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: