ANUNTURISTIRI EXTERNE
Trending

Credincioșii și Sfântul Sinod din Cipru cer retragerea piesei „El Diablo” din concursul Eurovision

TVR anunta : Scandal în Cipru din cauza melodiei selectate să reprezinte țara la Eurovision. Zeci de persoane au protestat în fața sediului televiziunii publice și au cerut retragerea piesei „El Diablo”, pe motiv că promovează satanismul.

Cu pancarte, icoane și imnuri religioase, zeci de ciprioți au demonstrat în fața televiziunii publice pentru a cere retragerea melodiei alese să reprezinte țara la Eurovision. Cântecul se numește El Diablo, îl consideră satanist și nu vor ca întreaga țară să fie asociată cu această melodie.

Și Sfântul Sinod al bisericii ortodoxe din Cipru a cerut retragere acestei melodii, despre care compozitorii și interpreta spun că este o piesă de dragoste despre o relație cu cineva la fel de rău ca diavolul și are de fapt un mesaj pozitiv: povestea unei femei care se rupe de o legătura amoroasă toxică.

Și purtătoare de cuvânt a președintelui țării a spus că respectă viziunea bisericii, dar autoritățile nu pot limita libertatea artistică din cauza titlului unei piese și trebuie evitate interpretări exagerate.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: