DEVOTIONALEEDITORIALE

Devoțional | Practica ne învață

El te va învăța cum să-L auzi, dacă ai credință și nu te temi.

Voi să mergeţi după Domnul Dumnezeul vostru și de El să vă temeţi; de glasul Lui să ascultaţi. (Deuteronomul 13:4)

Când începem să auzim vocea lui Dumnezeu, este important să înfăptuim tot ceea ce ne spune El. Ascultarea crește calitatea relației cu El și ne consolidează credința. Am putea spune: „Practica ne învață” când vine vorba de auzirea vocii Sale și ascultare. Cu alte cuvinte, devenim din ce în ce mai încrezători, pe măsură ce dobândim experiență. Este nevoie de multă practică pentru a ajunge la punctul de supunere completă la călăuzirea lui Dumnezeu.

Chiar dacă știm că ale lui Dumnezeu căi sunt perfecte și că planurile Lui funcționează întotdeauna, uneori suntem ignoranți atunci când El ne cere să facem ceva care necesită sacrificiu personal sau ne este teamă că nu am auzit bine și, prin urmare, suntem prea grijulii ca să facem ceva.

Nu îți fie teamă de sacrificiu sau de greșeli. Există multe lucruri în viață care sunt mai rele decât greșelile. Isus a spus: „Urmează-mă”. Cred cu tărie că atunci când am făcut tot posibilul să-L auzim pe Dumnezeu, trebuie să acționăm și să descoperim dacă am auzit cu adevărat vocea Lui sau nu. Dacă ne lăsăm paralizați de frică nu vom dezvolta capacitatea de a-L auzi pe Dumnezeu.

sursa: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14516-devotional-practica-ne-invata?fbclid=IwAR3uiPYfE1Ko5d6XBoKlov6NjsbcpVF9wYGgkIg0S33VZtgsshNk_swhwaA

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: